ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIBERTY

Το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty εξασφαλίζει σε όλους τους Επαγγελματίες που ανήκουν στο τιμολόγιο Corporate Energy 21 (Γ21) της Χαμηλής Τάσης, σταθερή και χαμηλότερη από τη νυχτερινή χρέωση τιμή kWh, από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό, είτε έναντι είτε εκκαθαριστικό!

Επαγγελματικό: Το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty απευθύνεται σε Επαγγελματίες με τιμολόγια Γ21

ΠΑΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ [€/μήνα] ΧΡΕΩΣΗ 24ΩΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ [€/kWh]
0 0,064

– Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%.

– Εξαιρούνται κάποια νησιά, όπου ο μειωμένος συντελεστής είναι 4%.

– Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2020.

Το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες με τιμολόγια Γ21.

Χαρακτηριστικά:

  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου
  • Χωρίς εγγύηση
  • Χωρίς μηνιαίο πάγιο
  • Χωρίς ρήτρα αποχώρησης
  • Χρέωση χαμηλότερη από το νυχτερινό τιμολόγιο

Για τη διαδικασία αλλαγής παρόχου δεν έχετε καμία επιβάρυνση και δεν χρειάζεται αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του χώρου σας. Χωρίς καμία διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης, η WATT+VOLT αναλαμβάνει την παροχή ρεύματος στην επιχείρησή σας.

Για τους επαγγελματίες που ανήκουν στο τιμολόγιο Γ21 της Χαμηλής Τάσης ισχύει ειδική συνδρομή προνομιακής τιμής 79€/χρόνο (εξοφλείται στον πρώτο λογαριασμό εκκαθαριστικό ή έναντι, δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ).

Για τα επαγγελματικά τιμολόγια Γ21, για καταναλώσεις άνω των 5.000kWh/4μηνο, η τιμή χρέωσης ενέργειας ανέρχεται στα 0,064€/kWh έως την ποσότητα των 5.000kWh και στα 0,089€/kWh για το σύνολο της ποσότητας ενέργειας που υπερβαίνει το κατά τα ανωτέρω όριο της κλίμακας των 5.000 kWh.

Το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα δε συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες ή ειδικές τιμολογήσεις, το Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ), το Κοινωνικό Τιμολόγιο και τους Ευάλωτους Πελάτες.

Ζήτησε να σε καλέσουμε χωρίς κόστος

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00, εκτός αργιών. Αιτήματα εκτός ωραρίου εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.